Haal meer rendement uit uw prospects

De acquisitiemonitor zorgt ervoor dat u vanaf aanvraag van een offertes tot en met de uitvoeren van de offerte maximaal wordt gefaciliteerd. Dit bespaart u tijd, verkort de reactietijd en zorgt ervoor dat meer tijd aan uw klant kan besteden. 

Demo aanvragen

Wat is acquisitiemonitor?

Met de acquisitiemonitor kunt u als VvE Beheerder of leverancier van een VvE of VvE Beheerder eenvoudiger offertes verwerken, gegevens van uw prospect en klant gemakkelijker delen en heeft u op ieder moment volledig inzicht in de status van een offerte. Doordat de gegevens 24u per dag en volledig inzichtelijk zijn en u vrijwel geen tijd voor administratieve handelingen meer nodig heeft, biedt de acquisitiemonitor u meer mogelijkheden voor persoonlijke benadering van uw (potentiele) klant.

Lees meer

Overtuigd? Vraag vrijblijvend een demo aan.

Volledig inzicht

Volledig inzicht

Het dashboard van de acquisitiemonitor geeft een compleet inzicht in de resultaten van de uitgebrachte offertes. U ziet bijvoorbeeld waarom u offertes heeft verloren en wat de doorlooptijden zijn. U ziet per medewerker, product of regio welke offertes aandacht behoeven.

Lagere operationele kosten

Lagere operationele kosten

Alle klantgegevens hoeven slechts eenmalig te worden ingevoerd om offertes, klantbrieven, overeenkomsten en reminders naar uw klant en leverancier te kunnen versturen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar is ook minder foutgevoelig.

Hogere Conversie

Hogere Conversie

De acquisitiemonitor helpt u om snel en efficiënt te reageren op offerte-verzoeken. Hierdoor heeft u meer tijd voor persoonlijk contact met uw klant. U houdt het overzicht welke offertes nog open staan en ziet welke conversieresultaten u behaalt.

Meer features van Acquisitiemonitor

Onze prijzen

Brons

€ 50 / per maand

2 gebruikers
10 offertes per maand

Zilver Meest gekozen

€ 100 / per maand

5 gebruikers
20 offertes per maand

Goud

€ 250 / per maand

onbeperkt aantal gebruikers
onbeperkt aantal offertes per maand

Klik hier voor meer informatie over onze prijzen

Direct aan de slag? Wij kunnen u helpen!

Binnen een week kunt u gebruik maken van de acquisitiemonitor. Uw klanten kunnen vanaf dat moment via uw website een offerte aanvragen. Wij dragen er zorg voor, dat uw persoonlijke offerteformat is ingeregeld in de acquisitiemonitor, zodat u uw eigen offertes kunt continueren. En zodra uw account gereed is, komen wij - indien gewenst – mondeling uitleg geven hoe de acquisitiemonitor optimaal te gebruiken.

Meer weten? Neem gerust contact op

+31 70 888 4536

info@vvemanager.nl