Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik inloggen?

Elke nieuwe gebruiker ontvangt een mail met een activatielink om in te loggen en een wachtwoord aan te vragen.

Als je dit gedaan hebt, kan je bij het inloggen de 'wachtwoord vergeten' functie gebruiken. Je ontvangt dan binnen een paar minuten een mailtje met een link waarmee je opnieuw een wachtwoord kan instellen.

Als je geen activatielink hebt ontvangen of je hebt langer dan 30 dagen gewacht met het activeren, dan kan je de beheerder van de monitor binnen je organisatie vragen opnieuw een activatielink te sturen. Dit kan hij doen door bij het gebruikersoverzicht achter je naam op het envelopje te klikken.

Terug naar het overzicht